Златна есен <3

С настъпването на септември започва да се усеща първият полъх на есента. Любим сезон на мнозина, който носи мъничко прохлада и уют. 
Трудно е да се опише с думи красотата на есента – цялата палитра от цветове и очарование, които всеки иска да запази за себе си. 
Днес в нашия блог ще ви представим няколко идеи за декорация, с които да поканите есента у дома

  1. Любима чаша с есенен мотив

Какво по важно от чашата за любимата напитка?
Няма нищо по-уютно от чаша чай или кафе, удобен диван и интересна книга, затова и ние сме подготвили специална колекция от чаши с есенни мотиви. 

2. Ефектен свещник

Съберете есента в буркан и го превърнете в страхотен, ефектен свещник. Малко цветни, есенни листа, жълъди, а защо не и кестени  и вашият есенен свещник е готов, за да внесе уют в дома ви.

3. Да помислим за кухнята

Кухнята е сърцето на всеки дом, затова и декорацията в това помещение е изключително важна. Дори една покривка или кухненска кърпа с есенни мотиви е способна да създаде онова прекрасно усещане за домашен уют, от който няма да искаме да си тръгнем. 
Може да поставим ваза с есенни цветя и листа или просто да декорираме малки тикви върху плота. За кухненската маса може да изберем изчистена кафява покривка, върху която да поставим декоративна купа с пъстроцветни листа.