Условия за доставка

НОВО!
Безплатна доставка до зелените автомати на BOX NOW!
Виж повече

Ценaтa за доставка на продукти от онлайн магазин “M&M art” e фиксиранa – 6,9лв до личен адрес или офис на Спиди/Еконт.
Опция за преглед преди заплащане!

При избор за доставка до офис на куриер, моля попълнете името на офиса и неговия адрес в полето “Офис” при попълването на формуляра за поръчката.

1. Доставката се прави на попълнения от вас адрес.
2. Доставката се осъществява до 2 работни дни от потвърждаване поръчката.
3. Доставката се осъществява посредством куриер  в делнични дни, според работното време на куриерската фирма. 
4. Продуктите се заплащат при доставянето им на посочения от вас адрес с опция за преглед ПРЕДИ заплащане.
5. Разноските по доставка, инкасо и застраховка на продуктите се поемат от купувача. Изключение правят продуктите с предварително обявена Безплатна доставка.
6. Доставки не се извършват в събота, неделя или официални празници

ВАЖНО


Докато получавате поръчката от куриер, проверявайте пратката за повреди в следствие на транспорта, след което подпишете товарителницата в присъствие на куриера. Той трябва да ви изчака да направите това. Пратка с установени по-късно повреди, в следствие на транспорта, не се възстановява от “ММ-Арт БГ”. 

7. Отказ на поръчката:
– Клиентът има право да откаже поръчката си в следните случаи:
а) Стоката е получена с дефект;
б) Не е спазен предварително уговорения срок за доставка;
в) Доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;
г) Цената не съответства на оферираната;

Като клиент имате право да върнете обратно за наша сметка пратка, ако при прегледа, в присъствие на куриера, се установи дефект или разминаване в поръчаният и доставеният продукт.
Клиентът има право, съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, да се откаже от получената стока в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаване на стоката, без да дължи обезщетение или неустойка. Върнатата стока трябва да е запазена във вида, в който е получена (с оригиналната си опаковка, без следи от употреба, с ненарушена цялост, с всички придружаващи я аксесоари и документи).
Ако продуктът е видимо използван, опаковката му е деформирана или е в състояние, което прави продажбата му невъзможна, стоката ще бъде върната обратно на клиента, за негова сметка съгласно чл. 55, ал. 6 от Закона за защита на потребителите. При отказ от поръчка, търговецът възстановява на потребителя стойността на закупения продукт в 14-дневен срок от упражняване правото му на отказ.

Важно!

Продукти с индивидуален дизайн на клиента се предплащат и не могат да бъдат върнати!
Клиента одобрява предварително дизайнът, който е избрал по имейл.

Потребителят дължи само разходите по връщането на стоката на търговеца.
Възстановяването на сумата става по някой от следните начини:

  • По банков път, по посочена от клиента лична банкова сметка, открита в Република България
  • Чрез пощенски паричен превод, който може да бъде получен в избран от клиента офис на куриера (Спиди или Еконт Експрес)

В случай на грешка от страна на търговеца (напр. грешно фактурирана или доставена стока), разходите по доставката и връщането на продукта, се поемат от последния.
В случай, че потребителят върне продукт и желае замяната му с друг, разходите по доставката на новия продукт, са за сметка на клиента. При замяна, новият продукт се изпраща на потребителя, след като вече закупения бъде върнат.
При връщане на закупена стока по желание на клиента съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, транспортните разходи са за сметка на клиента.

Как да поръчате

Може да направите вашата поръчка чрез формата за поръчки на нашия онлайн магазин.
Достатъчно е да добавите желаните от Вас продукти в количката и да посочите име, фамилия, телефон и точен адрес за получаване на пратката.
Ние ще се свържем с Вас по телефона за потвърждение на поръчката и за уточняване датата за доставка.

 

Методи за плащане

Заплащането става чрез Наложен платеж, банков превод или с карта на виртуален ПОС при завършване на поръчката.  Всички продукти се изпращат с опция преглед преди получаване. Куриерът е длъжен да изчака докато проверите дали съдържанието на пратката отговаря на вашата поръчка.

Важно!

Всички персонализирани поръчки се обработват след предварително заплащане по банков път или чрез виртуален ПОС при завършване на поръчката!

 

При невъзможност за изпълнение на задълженията си, поради причина, че не разполага със заявената за закупуване стока в наличност, “M&M art” в рамките на 2 (два) работни дни след получаване на заявката за покупка, уведомява Клиента – посредством обаждане по телефон на посочения в регистрационния формуляр телефонен номер или чрез изпращане на съобщение на посочен от Клиента е-mail адрес за изчерпването на стоката и за възможността да промени поръчката по свое желание.